Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Nov-2006 02:28 Email | Share | Bookmark
Penghujung Syawal

sebahagian dr geng2 ITM DIB 94-96
Gambar lom upload lg...nanti2 la ek..kemalasan melanda

Raya dah nak habis. Hujung minggu ni harap2 tak ada lg ler open house. Kami dah penat.hehe. Boleh kata non-stop sejak 1 Syawal kami beraya. Pada mereka2 yg tanya pasal open hse tu...harap maaf la ye..tahun ni kami tak buat open house. Masa tak mengizinkan. Last week Abah haziq nk ajak2 geng2 office pun tak jadi sbb kene pi kenduri. Tahun depan dah ckp dgn abah haziq, insyaallah kami akan buat. Tunggu je la jemputan kami okeh. Bagi yg tak dijemput tu..harap maaf le bebanyak hehe. (sbb akan ada nama2 yg "terlupa" ...., tak dpt dihubungi ect..)

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir batin sekali lagi buat kengkawan semua.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net