Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2005

ambik gambar haziq ler dulu haha
kami bertiga
mama & haziq
View all 5 photos...
1 Syawal baru ni Linda & co tak sempat bergambar raya. Maklum ler mama Haziq tak sihat hehe.
Kebetulan malam Sabtu lepas, Kondo Sri Hijau buat Jamuan Raya, ermmm...apa lagi ambik kesempatan ler berbaju raya balik & amik gambar haha (yg melayu wajib pakai baju kurung/melayu). Since kita masih lg di bln Syawal, kiranya ni gambar raya gak la kan


Tuesday, 15-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wan & Atok dgn cucu baru

awat ler ada baju kaler fink ni huhuhu
baby dgn mama dia
depan umah kat Tawau
View all 8 photos...
3 Syawal baru ni SIL selamat melahirkan Muhammad Firdaus kat Tawau, Sabah. Kiranya ni cucu mak yg ketiga ler hehehe. Haziq le yg paling seronok psl Pak Lang & Mak Lang dia dpt baby boy!! Kira geng dia la kan hahaha. 4 Syawal, Wan & Atok terbang ke Tawau for 1 week. Nak bwk balik baby ke Semenanjung. SIL berpantang kat umah mak dia kat Kelate. So kelmarin mak & ayah temankan dia & baby dari Tawau - KLIA - Kota Bharu.


Monday, 14-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa dgn member2 kamcing

L-R : Linda, Nurul & Nik
tgh borak apa la tu
ni baru sebahagian jer member2 yg dpt join
View all 10 photos...
Ni gambar masa buka puasa baru2 ni. Semua ni kawan2 masa sekolah menengah.Tahun ni kitaorg berbuka puasa sama2 kat Kelana Seafood, Sri Permaisuri jer. Boleh kata tiap2 tahun mmg ada perjumpaan camni. Time raya pulak...apalagi acara makan di rumah terbuka la pulak. Tahun ni Linda & co tak dpt buat open house atas sebab2 kesihatan yg tak mengizinkan. Insyaallah len kali kami buat.

Disebabkan dah lama tak update, di sini Linda nak mengambil kesempatan utk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada kawan2 semua.


Tuesday, 27-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Oil painting

 


Monday, 26-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mainan kesayangan Haziq...(buat masa ni la)

 
 
mcm moto betul lak nampak hehe
View all 5 photos...

Kete F1 ni abah Haziq beli dulu sblm motor tuh. Tp lepas dpt motor ni, langsung Haziq dah kurang berminat dgn kete F1 hehe. Siyan kete F1 tu. Bak pepatah "habis madu sepah dibuang"


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net