Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Air Terjun Sungai Gabai

grrr..sejuknya air
 
chewah..abah termenung apa la tu
View all 7 photos...
Sebenarnya ni gambar2 masa Chinese New Year hari tu. Mama & Abah malas nak bawak Haziq jln jauh2..so kita pi mandi air terjun je la. Seronok. Jari tangan haziq dah kecut baru naik atas. Masa ni kat batang hidung haziq bertanda sbb jatuh kat kelas. Siyan Haziq. Mama bawak mee goreng je hari tu. Air , keropok..semua beli kat sana je hehe. Nanti kalau free lagi..mama & abah nak bawak haziq lagi kat sini.


Sunday, 5-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Adik Min

baby firdaus ngan kak yasmin
firdaus tinggal umah wan sbb pak lang kene pi Kedah 3 weeks
melaram dgn baju baru beli
View all 12 photos...
Hari ni Mak Ngah ngan Pak Ngah Haziq wat besday adik Min yg ke-4 taun. Wan & Atuk jemput sepupu2 mama je datang. Tak lupa jugak adik2 Wan. Meriah jugak ler bila sanak sedara dah berkumpul nih. Org luar pun cuma kawan2 opis Mak Ngah jer 2-3 org. Kek utk hari tu..jgn cakap ler...punya la besar hehe. Kenyang makan kek je la kitaorg hari tu. Menu hari tu..laksa ngan bihun sup...sedappp! Lepas ni giliran haziq pulak. Tp tak tau ler mama nak buat majlis ke tak...kita tunggu dah lihat je la nanti ye


Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hujan/Ribut Petir & Banjir

lebat betul la hujan kan abah..bila kita leh balik ni....
uiskhh lama sgt tunggu ni...jom ar kita balik je haziq
Masa kejadian ni...nasib baik Haziq & co dah siap bermandi-manda kat waterpark. Kalau tidak...ermmmm siyan kat Haziq psl Haziq dah beria2 sgt nak masuk waterpark ni. Masa start hujan ni, Haziq & co tgh nak makan. Terpaksa ler tunggu hujan reda dulu baru boleh balik KL. Tunggu punya tunggu punya tunggu...hujan x gak reda2. Ada ler dekat sejam tunggu. At last kitaorg redah je la ujan & banjir kecik tu & balik KL dgn jayanya


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Merajukkkkk????

 
 
Suka sgt dgn gambar ni!! Haziq punya idea la ni. Dia suruh mama ambil gambar dia dari belakang. Lepas tu dia nak ambil gambar dgn abah pulak. Sekali pandang macam Haziq tgh merajuk...lepas tu abah datang pujuk pulak hahaha.


Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia Part 1 - Penang

meter rosak kekeke
studio room
 
View all 33 photos...
Sblm cuti sekolah nak habis, Haziq & co pergi Penang lagi utk kali yg ke berapa tah hehehe. Biasa ler tiap2 December selalunya kami akan ikut abah Haziq pi AGM meeting kat sana. Kiranya kami pergi ni semua kos ditanggung oleh company heheheh. Ahad pagi kami bertolak from Sri Hijau & sampai Png +/- pukul 12.30pm. Sampai2 jer terus carik makan kat area Komtar. Then baru check-in kat Gurney Hotel. Takde xtvt sgt utk hari tu psl kitaorg malas nak berjalan2. Haziq pulak awal2 dah nak berendam kat jakuzi. Ermmm...layan je la. Ptg baru kitaorg kuar dr hotel utk carik dinner. Makan kat Persiaran Gurney jer. Layan pasembur, char kuew tiaw ....ermmmm...terliuq dah nih hehe. Opsss...lupa...ptg kitaorg ada pi Chowrasta(betul ke nama tempat nih) beli buah pala/jeruk utk Wan haziq kat KL.

Next day, lepas breakfast kat cafe hotel...abah Haziq pi meeting (ada org jemput). So mama Haziq terpaksa ler melayan Haziq. Dia nak pi mandi kat swimming pool. Terpaksa la layan. Dekat 3 jam dia kat kolam tu. Adehhhh...letih tol. Lepas abah balik meeting +/- 2pm kitaorg check-out , pi lunch kat McD jap & teruskan perjalanan ke Bkt Merah Laketown Resort....


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net