Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kawan2 Haziq datang rumah

kawan2 haziq sebelah rumah
ok ready semua....
1..2..3..senyum kekeke
View all 15 photos...

Hari ahad pulak...Haziq&co malas nak keluar berjalan2. So duduk rumah je la hari ni. Kat rumah tu, kalau hari Ahad je mmg riuh rendah sekampung dgn geng2 haziq. Geng2 dia biasa ler..Abg Shazwan, Adik Syahmi, Adik Nana, Shira and Kak Suraya. Tp masa mama ambil gambar ni...Kak Suraya balik rumah Adik yg semangat duk sebelah haziq tu mama tak kenai ler (ni sepupu Nana & Shira haha). Bebudak ni kalau datang...mmg tunggang langgang rumah jadinya. So tiap kali dtg main...bilik mama & bilik haziq terpaksa mama kunci utk keselamatan . Bilik tetamu merangkap bilik mainan Haziq je yg terbukak Main ler korang dlm tu...muahahaha.
.


Saturday, 24-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom kita tgk wayang!!

posing dulu dlm kete
 
lambat lg..main ni dulu ar
View all 10 photos...

Today mmg dah janji dgn Haziq nak pi tgk wayang citer 'CARS'. Awal jugak kitaorg keluar rumah...ermmm..dlm pukul 11am gitu . Lepas breakfast dekat restoren mamak depan rumah...terus pergi OU. Beli tiket pukul 3.15pm. Best cerita ni...Haziq seronok betul tgk citer ni. On the way balik dr OU tak henti2 mukut dia bercerita pasal movie nih hehe.

ps: hari jumaat lepas balik keje..mama belikan Haziq t-shirt gambar "Cars" ni. Excited dia nk pakai baju ni masa nak pergi tgk wayang . Saja suka2 sekali sekala


Thursday, 22-Jun-2006 03:46 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Haziq

 
 
 
View all 6 photos...
Sebahagian drpd koleksi kereta2 mainan haziq


Tuesday, 20-Jun-2006 08:31 Email | Share | | Bookmark
Bangun pagi...gosok gigi

 
 
 
Gambar2 Haziq kat umah wan before nak pi sekolah


Monday, 19-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Demam Bola

nasib ler...kaler ni je yg ada
cuba teka ...ni baju pasukan mana
gaya penjaga gol muahahah
View all 6 photos...

Musim world cup ni, Haziq dah minat bola lah pulak. Sibuk suruh mama beli ball baru hehe. Lepas seminggu start WC, baru ler mama pi belikan sebijik kat Tesco. Tp kan...stok bola kat Tesco byk yg dah habis. Last2 dpt gak ler sebijik. Tp kaler fink ..jadi la kan...janji Haziq ada bola.

Sori la Haziq...len kali kita beli bola kaler lain ek

Abah sokong Portugal, Mama sokong Brazil & Germany...Haziq sokong Mama je selalunya


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net