Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Jul-2006 05:51 Email | Share | | Bookmark
Besday Haziq - Part 4

makan kat sini je
kek dari wan
lambatnya makanan nak sampai
View all 19 photos...

Kali ni celebrate kat luar pulak & semuanya di'taja' oleh Atok Haziq .

Makan2 kat Nando's Jusco Maluri. Kek tu beli kat SR. Senang keje..SR & Nando's tu kan sebelah menyebelah je hehe. Lepas ambil kek..terus pi sebelah makan


Wednesday, 12-Jul-2006 07:25 Email | Share | | Bookmark
Birthday Haziq - Part 3

kek lagi
kali ni gambo ketapi plak
menu hari tu - kfc
View all 15 photos...

Buat utk kitaorg satu family jer. Wan, Atok, Mak Ngah, Pak Ngah & Adik Min jer yg di jemput. Pak Lang tak dpt dtg sbb ada kat Kelate. Pak Su pulak ada kursus kat JB before ke UK


Thursday, 6-Jul-2006 03:18 Email | Share | | Bookmark
Vantage Porcelain

 
 

nak beli RD ke..RA ke tak mampu...beli ni je utk hiasan


Wednesday, 5-Jul-2006 18:05 Email | Share | | Bookmark
Birthday Haziq - Part 2

kek yg last minute mama tempah
awat la muka superman ni masam je ye
class C6B
View all 15 photos...

Ni gambar2 semalam kat tadika pulak


Wednesday, 5-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Haziq - Part 1

kek kecik utk haziq
dah ready dgn lilin 6 batang
haiyooo...pandang je ke kek tu
View all 10 photos...

mama & abah buat surprise kat haziq malam birthday dia tu. punya lah liat nak bangun sbb dia tgh syok tido masa tu. Tp setelah dipaksa rela oleh mama & abah...haziq bangun jugak akhirnya. Tiup lilin pun mata pejam je. Tp yg kelakarnya...mama kasi dia hadiah jam superman terus cerah biji mata muahahaha. Seronok lah tu


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net