Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Aug-2006 03:19 Email | Share | | Bookmark
Yeay..yeay..tahun depan Haziq darjah 1

 
 
 
View all 5 photos...
At last...surat yg ditunggu-tunggu sampai juga kat peti surat CA4-1-02
Esok..mama & abah Haziq akan confirmkan registration utk Haziq kat sekolah ni.
Wowweeee...tahun depan Haziq dah pi sekolah betul2..seronok sangat


Friday, 11-Aug-2006 05:23 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Abah

mlm td beli kek ni kat tesco hehe
kecik je
camni nampak ler beso haha
View all 11 photos...
Hari ni besday Abah Haziq yg ke 35..dah tua

Pagi ni mama & haziq buat surprise kat abah. Abah keluar je bilik air...haziq terus je jerit
"Happy Birthday Abah!!!!!". Mama plak pegang kek kecik sebijik. Tekejut abah haziq tadi kekeke.
Okay lah...moga panjang umur...murah rezeki...aminnnnn.

p/s : Besday mama ujung taun ni abah nak kasi apa ek


Wednesday, 2-Aug-2006 02:15 Email | Share | | Bookmark
Superman lagi...

dpt 1/2 price kekeke
beso betul logo "S" tuh
ni ler ropenya
View all 4 photos...
2 minggu lepas..haziq kena asthma. (pukul 2am pi bwk sentosa medical centre kt kajang tu )
1 minggu lepas..haziq demam panas pulak..alhamdulillah lepas 4 hari ok
minggu ni..........haziq dah sihat & dah boleh pi sekolah mcm biasa

xde ambil apa2 gambar pun since last 2 wks. cuma smlm je beli bed sheet utk haziq...excited sungguh dia!!


Friday, 21-Jul-2006 01:05 Email | Share | | Bookmark
Bunga

bunga apa ni ye
jgn tanya nama bunga ni sbb den pun xtau apo namo eh huhu
Saje je letak gambar bunga hari ni. Suka sgt smlm tgk bunga orkid Has
Ni bunga kat tepi2 jln mana tah yg abah haziq amik gambar
(gambar bila ambik pun dah tak ingat tarikh...hentam je lah hehe)


Thursday, 20-Jul-2006 01:15 Email | Share | | Bookmark
Bola lagi...

mama dipaksa beli Breeze semata2 nak bola ni :P:P
tabung bola
posing dulu sblm main :D
Musim bola dah abis lahhhhh


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net