Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
MJ Gathering 10/9/2006

makan dulu
pak2 tgh sembang
pandang apa tu
View all 55 photos...

Bertempat di Kondo Tiara Intan (tuan tanah bernama Hanis & Aji kekeke) maka akhirnya dapat jugak geng2 MJ berkumpul dgn family memasing. Majlis start pukul 3-7pm. Seronokkkk!!!! Macam biasalah kan..acara makan2 mesti ada. Tak lupa jugak acara amik gambo Cameraman pro kita dah tentulah Encik Aji & Encik Hasnol kita. Linda & co pun tumpang gak amik gambo2 yg tak pro hehehe.

Ok ar..x mo byk celoteh lg...layannnnnn ye la gambo2 dr kamera aku nih.


Monday, 28-Aug-2006 07:08 Email | Share | | Bookmark
Power Rangers

ni le bajunye
sengih dulu
hahaha
View all 6 photos...
Haziq nak costume ni. Layan je la...murah je..after discount dpt ler RM15.92


Friday, 25-Aug-2006 05:57 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Akmal Haziq

Buah hati mama
 

Takde mood nak update harini.
Letak gambar haziq je la...nak kasi ada mood balik


Thursday, 17-Aug-2006 01:01 Email | Share | | Bookmark
PGLM

ni ler tiket kami
seat D11 & D12
tq tradewind corp.
View all 14 photos...

Mlm tadi bertempat di Panggung Sari Istana Budaya, mama ngan abah Haziq pi tgk teater muzikal PGL.
Abah Haziq dpt tiket free from Tradewind Corp Berhad Kitaorg dpt duduk kat Grand Circle 2. VIP yg dtg mlm td DYMM Sultan Perak & Permaisuri , Pemangku Raja Perlis @ Raja Muda & isteri serta ada tetamu VIP dr Kementerian Kebudayaan & Kesenian. Seat kitaorg 2 baris kat depan VIP2 ni..so dpt ler tgk kerabat2 diraja ni dari dekat

Kitaorg sampai lepas Maghrib. So before sampai tu dah siap2 makan dulu ler. Masa sampai..tup2 ada notice kat bwh ckp ada refreshment utk org2 dr Tradewind Corp. Ermm...rugi makan siap2 tadi hehe. So naik atas..makan ABC je la. Sblm nak masuk ternampak Farah AF2. Comel je dia ni. Senyum2 je la.
Lepas VIP masuk..baru ler teater PGLM ni start. Mmg best ar teater muzikal ni. Tp siyan yg duk kat bawah. Sbb kat bawah bhgn depan tu ..ada cam okestra muzik + back-up singer utk pementasan tu. Mesti sakit telinga. Tak banyak props yg digunakan utk PGLM ni. Tak mcm Wild Zebra yg kitaorg tgk thn lepas. (Time ni duduk bwh / depan paling best). Pelakon2 pun semua mmg best ar. Paling suka tgk..part AC Mizal ler ..time jd Gusti Adipati tu...kelassss!! Tiara pun best sgt. Cuma suara dia x bext sgt compare PGLM pertama dulu (kwn abah haziq tgk 2 x). Paling dpt tepukan gemuruh dah tentu ler Stephan Rahman Huges (betoi ke eja ni). Tak pelat sgt ckp melayu. Mmg respect habis ar kat mamat mat saleh ni. Mmg pro. Masa nak balik...terjumpa ramai gak artis M'sia yg tgk sama teater ni (kasi sokongan la tu kot ). Ada Erra fazira, Umie Aida, Ako Mustapa, Hans Isaac, Harith Iskandar, Farah AF2. Sempat gak ler..kepoci amik gambar dorang ni hehehe..saje2 memeriahkan suasana kuikuikui.




Monday, 14-Aug-2006 05:04 Email | Share | | Bookmark
Sports Day

gatai idung plak
haziq nak sukan ni abah.
mama dtg menyibuk plak keke
View all 31 photos...
Smlm 13/8/2006, Haziq ada sukan kat sekolah. Mama & Abah ler org paling excited semalam.
Haziq masuk acara lari bwk gelung 50M
Sblm acara start..mama dah buat 'pesanan penaja' byk kali!!! Kalah tak apa...jgn nangis. Nanti balik mama beli hadiah..kekeke. Alhamdulillah..Haziq tak merajuk @ nangis wpun dpt tempat ke-4 aje

Ptg pulak masa teman abah pi main bowling kat Ampang Point...dgn bangganya dia cerita kat semua kawan2 abah..dia lari dpt no-4. Nak potong kawan tak dapat muahahaha...siap dgn gaya2 sekali kekeke. Kat Ampang Point tu..mama beli ler seketui robot utk Haziq..hadiah sbb masuk sukan tuh


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net