Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Abah!!

hadiah
hadiah dr mama & haziq
berposing tgh2 malam buta
View all 6 photos...
11th Aug 2005 harijadi abah haziq yg ke 34. Dah tua dah hehe. Kitaorg sambut tiga beranak je kat umah. Kek pun beli yg paling kecik sekali psl xde org nak mkn selain haziq. Haziq ler org yg paling excited sekali psl dia yg terover nak tiup lilin. Kek pun dia yg makan kasi habis ..Comot betul haziq mlm tu. Sib baik lom tukar baju tido lagi.

Gambo kek dlm hp abah haziq. tak tau ler bila leh letak kat sini


Sunday, 14-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Haziq Lagiii....

masam jer muka dia
buat jgn x buat..nanti teacher marah!!
baru buat sikit dah penat konon
View all 4 photos...
Ni gambar seminggu sebelum cuti sekolah hari tu. Gambar budak kena paksa siapkan kerja sekolah. Mcm2 alasan dia kasi x mo buat homework. Iskkk...geram betul kadang2 tu. Tp yg bestnya bila kita bukak jer Ch@15 tu terus ok. Siap leh nyanyi2 & menari lagi. Fening kepala ar dgn ini budak


Sunday, 10-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hiasan baru...

hiasan baru kat rumah
dpt time hse warming ari tu..x tau nak wat apa..wat deco je la
Member2 sibuk dok bercakap psl Nilai 3 ni. Memandangkan hari ni xde xtvt apa2 ..so ajak abah haziq pi sana sekejap jalan2. Biasa2 je N3 ni. Tak ada ler apa2 yg best sgt. Pergi ni dah tentu ler tak balik tgk kosong. Takde borong apa2 pun cuma beli ranting kayu & bunga utk hiasan. Sampai je rumah apa lagi....mama haziq dah jd cam Eric Leong kt Casa Impian tu,,,sibuk duk hias rumah hehehe.


Monday, 4-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Haziq....Mama love you so much..muahhhh.

pasang lilin dulu
yummyyy..sedapnya kek
alamak...kawan haziq enterframe ler
View all 7 photos...
Hari ni birthday Haziq. Smlm dah wat party kat rumah. Hari ni kat tadika pulak. Mama x sempat nak beli party pack utk kengkawan kat sekolah, so mama beli je la pencil box utk dorang. Suka betul Haziq tahun ni...2x celebrate birthday.


Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 5th Birthday to Haziq

kek spiderman
haziq nak potong kek
dah ready nak potong kek
View all 18 photos...
Actually birthday Haziq 4th July. Tp since hari tu hari Isnin (sekolah)...so kitaorg buat ler hari ni. At the same time we all buat house warming utk rumah baru yg dah nak 1/2 tahun duduk nih..hehehe.


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net