Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Takde keje....

tah hapa style tah si haziq ni buat
duduk jap
duduk dgn abah la pulak
View all 9 photos...

Gambar2 di hari Ahad yg membosankan hehehe. Dah xde benda nak buat, mama Haziq menyibukkan diri mengambil gambar Haziq


Saturday, 24-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pesta Tanglung

ni neighbour tingkat 2
mad pun tolong gak
ni la tanglungnya
View all 27 photos...

Sabtu lepas Sri Hijau Condo punya committee adakan "Pesta Tanglung". First time join pesta tanglung ni. Best gak . Pesta ni start after Maghrib (kasi org muslim sembahyang dulu ar ) and berlarutan sampai pukul 11++pm. Ada jamuan sate, makanan ringan, limau "ipoh mali" hehe & kuih bulan. Sumer bangsa turun & join the pesta. Meriah!! Acara menggantung tanglung keliling swimming pool ni petang lagi dorang dah buat. Mad pun last minute join sama tolong . Bebudak le paling seronok. Memasing dpt sorang satu tanglung & wisel. Happy je muka budak2 semua. Tak lupa juga dorang ada buat teka-teki (saja je committee suka2) & bagi hadiah. Kitaorg dpt jwb 2 soalan jer hehe. Dpt ler hadiah bekas pensil jer . jadilah kan...suka2...

Dengar cerita, dorang pun nak buat makan2 ni lagi sempena Hari Raya Aidilfitri nih. Ermmm ...x sabar nak tunggu


Wednesday, 21-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pelangi

 
 
 

Lama dah tak tgk pelangi. Kebetulan Isnin pagi nampak pelangi kat area rumah. Terus berhentikan kereta kejap & ambik gambar


Tuesday, 20-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Senja di Kuala Lumpur

 
 
 
View all 6 photos...

gambar2 ni kitaorg ambil petang ahad yg lepas. Lokasi tempat ni kat Jln Ampang ke Hulu Langat tu. (x tau ar apa nama tempat ni). View mmg cantik giler. Lain kali rasa nak datang lagi


Monday, 19-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
6th Annual Bowling Tournament

dah lama xde gambar ber2 cam ni hehe
Team Steady
score team wanita opis mad
View all 26 photos...

17th Sept, Kelab Sukan & Kebajikan Kumpulan Puncak (KSKKP) (office Mad) ada buat bowling tournament kat U-Bowl, 1 Utama. Meriah sakan. Sumer lane yg ada kat sana telah di conquer oleh KSKKP. Ada 36 team dari pelbagai company yg dijemput utk memeriahkan tournament ni. Tahun ni, team dari Kumpulan Puncak (ofis mad la tu) menang 3rd place jer utk team lelaki. Tp team perempuan menang 1st place. So, team Mad dpt ler RM800 & hamper. Kiranya dpt ler sorang RM200 (main 4 org satu team). Tempat pertama menang RM1200 & hamper, kedua pulak RM1000 & Hamper. Lucky draw pun ada tp macam biasa ler, kitaorg ni selalu tak bertuah ekekekeke.

Oh ye..masa nak pi 1-Utama pagi tu, tayar kereta pancit la pulak. Kedai lak bukak pukul 9am. Masa kitaorg singgah kat Shell Bdr.Sg.Long tu, nasib baik ler ada orang yg sudi tukarkan tayar tu.
(Bkn x leh tukar sdri tp alatan utk menukar tu xde ) . Kelam kabut kitaorg nak mengejar masa. Sib baik sampai ngam2 kol 9.35am & terus start main. Kelam kabut punya pasal...point Mad masa 1st game teruk giler tuh...ada ler leh dpt 118pts jer. Ampeh sungguh hahahaha. Sib baik games seterusnya ok. Kalau tak...x merasa ler tempat ke3 tu hehehe


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net