Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Oct-2006 01:10 Email | Share | | Bookmark
Bila sepupu sepapat bertemu

haziq, yasmin & firdaus
mcm2 stail
ni muka terkejut apa plak ni
View all 6 photos...
Pak Lang Haziq dah sampai KL hari Sabtu lepas. Dok sini sekejap then nak balik Kelate pulak. Raya ke-2 baru dtg KL semula. Haziq seronok sbb dpt jumpa adik Firdaus. Makin bulat dia..geram sungguh. Pantang nampak kamera terus nak sengih hahaha.


Monday, 9-Oct-2006 01:05 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa @ Planet Hollywood

baru nk berbuka..byk lg makanan atas meja tu
auntie shikin yg slim (ada baby dlm perut tu hehe)
nik & adiknya yg cun
View all 10 photos...
Hari Sabtu baru ni Mama Haziq ngan geng2 sekolah menengah (yg kamceng aje hihi) pi buka puasa sama2 kat Planet Hollywood. Best ar sbb sekali sekala jumpa kan . Mama Haziq tumpang auntie Nurul aje. Sampai lebih kurang 6.45pm. Lepak kat situ sambil buka pose..sembang2 hehe. +/- pukul 9.30pm baru keluar. (sib baik tak jadi mcm 2 thn sblm ni...kitaorg kena 'halau' sbb lama sangat kat situ huhuhu..)

Lepas kuar dari Planet, ingat nak jln2 pi Isetan Lot 10 ..tp hempeh sungguh sbb Isetan kat sana tutup pukul 9.30. Adeii..tah apa2 je...org tgh ramai bershopping ...awal benar dia tutup.Bosan sungguh. At last we all pi jln2 kat BB Plaza. Masuk Metrojaya sat..cuci2 mata . Kuar dr Metrojaya..we all sambung lagi sembang2 hehehe. Kali ni berangkat ke Bangsar plak.. lepak2 kat kedai mamak huhuhu. Call Abah Haziq..dia ckp ok..cantekkk ar kan. So mama ambil kesempatan melepak dgn kawan2 sampai pagi. +/- 2am sampai umah (jgn marah ek abah..sekali sekala jek )


Thursday, 21-Sep-2006 02:31 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Ramadan

encem tak saya pakai baju melayu kekeke
Insyaallah..sabtu/ ahad ni kita akan menyambut bulan ramadhan lagi. Haziq awal2 lagi dah inform mama yg dia nak 'puasa makan' tp air nak minum .. sabar je lah. Takpe..mama nak ajar jugak haziq berpuasa tahun ni. Dpt separuh hari pun dah ok

Pada sapa2 yg pernah singgah kat FP ni, sekali lagi Haziq & co ingin mengucapkan Selamat Menyambut bulan Ramadan. Mudah-mudahan segala amalan kita diberkati. Amin.


Tuesday, 12-Sep-2006 08:10 Email | Share | | Bookmark
Kek Coklat lagi

 
 
Ahad masa MJ Gathering Elin bwk choc.cake. Sedap sungguh. Smlm ptg balik keje teringin nak wat jugak seketui. Dah siap2 wat adunan..tetiba oven kat umah tu rosak la pulak ....terpaksa ler wat adunan utk kek kukus sbb dah pukul canang kt Haziq yg mama dia nak wat kek Buat jugak ler mlm td sbb takut haziq tertanya hehe. Lepas siap tu..saje je tabur star flakes & letak bunga2 tu. Saje je hehe. Sbb tgk elin wat ..teruja sehhhh.


Tuesday, 12-Sep-2006 05:12 Email | Share | | Bookmark
Bowling Tournament lagi

senyum sokmo
memasing ada tugas sdri
hadiah utk lucky draw
View all 18 photos...
9.9.2006, Kelab Sukan Kumpulan Puncak buat bowling tournament lg. Mcm biasa abah selaku naib presiden kelab jadi wakil utk pertandingan taun ni. Mcm taun2 lepas gak..Puncak Sutera dpt tempat ke-3 . Tempat pertama dimenangi oleh Perkasa Sutera SB, Kedua dari MMC. Mmg terror betul wakil dorang ni. Ada tu game pertama jer...jatuhan pin sampai 222pts. Adeii..tak tercelen dek abah Haziq yg everage games 150-160pts je


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net