Automate your Marketing
with Womplify




 
Akmal Haziq's Family

By: mama haziq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Nov-2006 07:27 Email | Share | | Bookmark
Haziq's Family

blur ar gambar scan ni keke
gambar family sempena adik@aman@paksu abis belajar

tak dpt pegi masa konvo haritu coz paksu ada keje kat norway.
awat ler adik2 lelaki mama haziq ni tinggi2 ek...hat pompuan rendah2 aje ..tak aci sungguh

kebaya merah - mak ngah haziq @ angah
duduk sblh mak tu pak lang haziq
budak yg kontrol macho sengih kera sumbang tu..sapa lagi...haziq ar


Monday, 20-Nov-2006 02:28 Email | Share | | Bookmark
Penghujung Syawal

sebahagian dr geng2 ITM DIB 94-96
Gambar lom upload lg...nanti2 la ek..kemalasan melanda

Raya dah nak habis. Hujung minggu ni harap2 tak ada lg ler open house. Kami dah penat.hehe. Boleh kata non-stop sejak 1 Syawal kami beraya. Pada mereka2 yg tanya pasal open hse tu...harap maaf la ye..tahun ni kami tak buat open house. Masa tak mengizinkan. Last week Abah haziq nk ajak2 geng2 office pun tak jadi sbb kene pi kenduri. Tahun depan dah ckp dgn abah haziq, insyaallah kami akan buat. Tunggu je la jemputan kami okeh. Bagi yg tak dijemput tu..harap maaf le bebanyak hehe. (sbb akan ada nama2 yg "terlupa" ...., tak dpt dihubungi ect..)

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir batin sekali lagi buat kengkawan semua.


Monday, 6-Nov-2006 08:45 Email | Share | | Bookmark
Gambar raya lagi

linda, nik, nurul & shikin (bj. kurung)
mama haziq, linda,nik,nurul, shikin, & sajinee
Ni gambar mama Haziq dgn kengkawan mama pulak. Asyik gambar Haziq je kat sini kan..sekali sekala mama pun nak enterframe gak

* ni gambar mama dgn member2 kamcing yg dtg beraya sabtu lepas.


Friday, 3-Nov-2006 01:05 Email | Share | | Bookmark
Haziq beraya di kampung

 
 
 
View all 9 photos...


Thursday, 2-Nov-2006 01:45 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Hari Raya Aidilfitri

 
 
Selamat Hari Raya utk semua!!!!

Ringkasan cerita raya.
Raya pertama : Kat Sg.Buloh
Raya kedua : Kat Banting
Raya Ketiga : Keramat, Selayang, Sg.Besi, Cheras area
Raya Keempat : Sekitar Cheras, Kajang
Raya Keenam : Sekitar Balakong, Semenyih n umah sendiri hehehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net